Ana SayfaSporKarşıyaka, TFF 3. Lig'de Bulvarspor'u 1-0 Yenerek 17. Haftaya Galibiyetle Başladı

Karşıyaka, TFF 3. Lig’de Bulvarspor’u 1-0 Yenerek 17. Haftaya Galibiyetle Başladı

TFF 3. Lig 1. Grup’taki 17. hafta karşılaşmasında Karşıyaka, kendi sahasında Bulvarspor’u 1-0’lık skorla geçmeyi başardı.

Karşılaşmanın hakemliğini ise Şahin Berker, Hakan Balkan ve Bülent Korkmaz üstlendi. Karşıyaka’nın kadrosunda Hakan Canbazoğlu, Kadir Bakırtaş, Bedirhan Altunbaş, Onur Akbay, Ferdi Burgaz, İsmail Güner, Hakan Barış, Sefa Küpeli, Cenk Ahmet Alkılıç (68. dakikada Yasin Ozan ile değiştirildi), Enes Nalbantoğlu (23. dakikada Ali Sinan Gayla ile yer değiştirdi) ve İshak Kurt (68. dakikada Mert Yusuf Torlak ile değiştirildi) yer aldı. Teknik direktörlük görevini Ahmet Yıldırım yürütüyor.

Bulvarspor ise Ali Taha Demir, Emin Kaan Arslan, Deniz Solmaz, Ensar Bilir, Salim Farsak (82. dakikada Umut Yaşar Keçeci ile değiştirildi), Hakkı Şimşek (72. dakikada Mahmut Caner Alioğlu ile yer değiştirdi), Kaan Güdü, Fatih Kızılay (90. dakikada Ömer Çetinbaş ile değişti), Cihan Canpolat (72. dakikada Enes Ersoy Öztürk ile yer değiştirildi), Çağlar Özel ve Ayberk Altan’dan oluştu. Bulvarspor’un teknik direktörü ise Fuat Erarslan.

Karşılaşmada tek gol 74. dakikada Ali Sinan Gayla’dan geldi. Ayrıca, Sefa Küpeli, Cenk Ahmet Alkılıç ve Ali Sinan Gayla (Karşıyaka), Salim Farsak ve Hakkı Şimşek (Bulvarspor) sarı kart gören isimler arasında yer aldı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Samsunspor, Anthony Musaba’nın aracında meydana gelen yangınla ilgili olarak, oyuncu ve ailesinin sağlık açısından herhangi bir zarar görmediğini açıkladı.

Samsunspor, futbolcusu Anthony Musaba'nın aracında çıkan yangınla ilgili yaptığı açıklamada, Musaba ve ailesinin kazadan sağ salim kurtulduğunu bildirdi. Yangın, İlkadım ilçesi Ankara Bulvarı'nda meydana geldi ve itfaiyeciler tarafından hızla söndürüldü.

Saraykent Malmüdürlüğü, Artık Vergi Dairesi Olarak Hizmet Vermeye Başladı

Yozgat'ın Saraykent ilçesindeki Malmüdürlüğü, artık Saraykent Vergi Dairesi olarak hizmet verecek. Yozgat Defterdarı Osman Koçaş, ilçede 904 mükellefe hizmet edildiğini ve bazı malmüdürlüklerinin kapatılarak bu mükelleflerin Çamlık Vergi Dairesi'ne yönlendirildiğini duyurdu.

Ümraniye’de Yeni Vakıfbank İlkokulu, Eğitim Dönemine Hazır!

Ümraniye Cemil Meriç Mahallesi'nde inşa edilen Vakıfbank Şehit Şeyda Yılmaz İlkokulu, yeni eğitim dönemiyle açılmaya hazırlanıyor. 7.338,54 m² kapalı alanı, 36 sınıfı ve modern kütüphanesiyle öğrencilere kaliteli bir eğitim ortamı sunacak. Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, okulun bölgeye büyük bir katkı sağlayacağını belirtti.

Kayseri Ticaret Odası Başkanı, KURGAN Sisteminin Dijital Vergi Yapısındaki Önemine Dikkat Çekti

Kayseri Ticaret Odası Başkanı Ömer Gülsoy, KURGAN Sisteminin Türkiye'nin dijital vergi yapısındaki önemli bir adım olduğunu vurguladı. Kayseri Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Adnan Uslular ise bu sistemin mükellefler ve meslek mensupları için büyük bir önem taşıdığını belirtti. Seminerde Ankara Vergi Denetim Daire Başkanı Arif Güloğlu ve Yardımcısı Fatih Tarım sunum gerçekleştirdi.

Bursa’da husumetli gruplar cadde ortasında kavga etti, kasklı olanlar dikkat çekti.

Bursa'nın Osmangazi ilçesinde husumetli iki grup, cadde üzerinde karşılaştıktan sonra kavgaya tutuştu. Sopalar ve kasklar eşliğinde yaşanan çatışma, çevredekilerin müdahalesiyle sona erdi. Olay yerine gelen polis, durumu kontrol altına alarak soruşturma başlattı.