Karayazı’da Jandarma Komutanlığı Hizmet Binası Açılış Töreni Gerçekleşti

Karayazı İlçe Jandarma Komutanlığı yeni hizmet binası Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi’nin katılımıyla açıldı. Törende, geçmiş dönem İçişleri Bakanı Selami Altınok ve diğer yetkililer de yer aldı. Vali Çiftçi, binanın hayırlı olması dileklerinde bulundu.

Karayazı İlçe Jandarma Komutanlığı yeni hizmet binası Erzurum Valisi Mustafa

Erzurum’un Karayazı ilçesinde, yeni bir Jandarma Komutanlığı hizmet binası yapılan bir törenle açıldı. Açılış etkinliğine, Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi’nin yanı sıra birçok önemli isim katıldı. Önceki Dönem İçişleri Bakanı ve AK Parti Erzurum Milletvekili Selami Altınok, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Bölge Adliye Mahkemesi Başsavcısı Ünal Bingül, Erzurum Cumhuriyet Başsavcısı Adem Aydemir, Karayazı Kaymakamı Onur Tiziz gibi isimlerin de yer aldığı tören, yoğun bir katılımla gerçekleşti.

Açılışta bir konuşma yapan Vali Çiftçi, yeni hizmet binasının bölge için hayırlı olmasını diledi ve projenin hayata geçirilmesine katkıda bulunan tüm yetkililere ve kurumlardaki personele teşekkür etti. “Milletvekillerimize, Jandarma Genel Komutanlığımıza, İçişleri Bakanlığımıza ve bu hizmetlerin arkasındaki iradeye sahip olan Sayın Cumhurbaşkanıma şükranlarımı sunuyorum.” ifadelerini kullandı. Vali Çiftçi, ayrıca YİKOB personeline de binanın inşaatındaki katkılarından dolayı teşekkür ederek, hayatında her zaman milletin faydasını ön planda tutan bir anlayışın önemini vurguladı.

Tören, duaların okunmasının ardından, yeni Jandarma Komutanlığı hizmet binasının açılışı ile sona erdi. Etkinliğin akabinde katılımcılar, yeni binayı gezerek, yetkililerden bilgiler aldı.