Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Karasu’daki Trafik Kazasında Hayatını Kaybeden Gülenaz Hazar ve Eşi Lütvi Abat Yan Yana Defnedildi

    Sakarya’nın Karasu ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 68 yaşındaki Gülenaz Hazar hayatını kaybederken, kazadan bir gün sonra eşi Lütvi Abat da hastanede yaşamını yitirdi. Çift, Ulu Cami’de cenaze namazı sonrası yan yana defnedildi.

    Sakarya'nın Karasu ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 68 yaşındaki Gülenaz

    **Sakarya’da Trajik Trafik Kazası: Yaşlı Çift Yan Yana Defnedildi**

    Sakarya’nın Karasu ilçesinde dün gerçekleşen bir trafik kazası, iki hayatı birden kaybetti. 68 yaşındaki kadın, kazadan bir gün sonra eşiyle birlikte toprağa verildi.

    **Kaza Anı ve Perde Arkası**

    Alınan bilgilere göre, Karasu Mahallesi’nde meydana gelen olayda, Gülenaz Hazar (68) karşıdan karşıya geçmeye çalışırken bir aracın çarpması sonucu yaşamını yitirdi. Hazar’ın, o sırada Karasu Devlet Hastanesi’nde yoğun bakımda yatan eşi Lütvi Abat’ı (66) ziyaretinden dönerken kazaya uğradığı bildirildi. Talihsiz kadın, kazadan hemen sonra hastanede hayatını kaybederken, eşi de bir gün sonra tedavi gördüğü hastanede vefat etti.

    **Cenaze Töreni ve Defin Süreci**

    Hayatını kaybeden çiftin cenazesi, Karasu Mahallesi’ndeki Ulu Cami’de gerçekleştirilen cenaze namazının ardından Küçükkarasu Köy Mezarlığı’nda yan yana defnedildi. Yaklaşık 20 yıl önce bu bölgeye yerleşen çiftin çocuklarının olmadığı belirtildi. Bu trajik olay, çevre halkında derin bir üzüntü yarattı.

    Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı