Karaman’da Trafik Kazası: Ağır Yaralı Kadın Hayatını Kaybetti
Karaman’da iki otomobilin çarpışması sonucu gerçekleşen trafik kazasında yaralanan karı kocadan durumu ağır olan kadın, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Kaza anı ise güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.
Kaza, dün öğle saatlerinde Alacasuluk Mahallesi Özcan Genç Caddesi üzerindeki kavşakta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, İ.Y. (36) yönetimindeki 57 DR 372 plakalı otomobil ile Ş.Ö. (18) idaresindeki 70 E 1770 plakalı Mercedes marka otomobil kavşakta çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle savrulan 70 E 1770 plakalı otomobil, kaldırımdaki elektrik panosunu devirerek durabildi.
“Kaza Anı Kamerada”
Kaza anı çevrede yer alan bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde, çarpışma sırasında 57 DR 372 plakalı otomobilin kapısının açıldığı, araçtan fırlayan sürücü İ.Y. ile eşi Fatma Y.’nin savrulduğu, Fatma Y.’nin ise aracın altında kaldığı anlar kaydedildi.
Kazada sürücü İ.Y. hafif yaralanırken, eşi Fatma Yılmaz (32) ağır yaralandı. İhbar üzerine olay yerine sağlık, itfaiye, polis ve AFAD ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, durumu kritik olan Fatma Y.’ye olay yerinde ve ambulans içerisinde kalp masajı uyguladı. Yaralı karı koca, ilk müdahalenin ardından ambulanslarla Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Hastanede tedavi altına alınan Fatma Y., doktorların tüm çabalarına rağmen kurtarılamadı. Kazadan sonra diğer otomobilin sürücüsü Ş.Ö., polis tarafından gözaltına alındı.
Kazayla ilgili başlatılan tahkikat sürüyor.
İhlas Haber Ajansı
