Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Karaman’da Boşandığı Eşiyle Tartışan Adam, Evini Benzinle Ateşe Verip Teslim Oldu

    Karaman’da O.A., boşandığı eşi S.T. ile tartıştıktan sonra evini benzinle ateşe verdi. Yangın itfaiye tarafından söndürüldü, ev kullanılmaz hale geldi. O.A. olay sonrası polis merkezine giderek teslim oldu. Soruşturma başlatıldı.

    Karaman'da O.A., boşandığı eşi S.T. ile tartıştıktan sonra evini benzinle

    Karaman’da Öfkeli Koca Evini Yaktı

    Karaman’da, boşanmış olduğu eşiyle tartışarak kavgaya tutuşan bir adam, evini benzinle ateşe verip alevler içinde bıraktı. Olay sonrasında, koca kendi isteğiyle polis merkezine giderek teslim oldu.

    Kavganın Sebebi Nedir?

    Olay, Şeyh Edebali Mahallesi 1676. Sokak’taki müstakil bir evin ikinci katında sabah saatlerinde meydana geldi. Öğrenilen bilgilere göre, O.A. isimli öfkeli koca, kısa bir süre önce boşandığı eşsi S.T. ile sabah saatlerinde yeniden tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesiyle S.T. evden çıkarak bir akrabasının yanına gitti.

    Ateşe Verilen Evde Yangın Çıktı

    Eşinin evden çıkmasından sonra öfkelenen O.A., hemen benzinle evi yakma kararı aldı ve olay yerinden uzaklaştı. Alevler hızla evi sararken, komşular durumu fark ederek itfaiye ve polis ekiplerine haber verdi. Olay yerine ulaşan itfaiye ekipleri, yangını kontrol altına almayı başardı. İtfaiye erleri, yangın sırasında evin içinden kurtardıkları cep telefonu ve değerli eşyaları polise teslim etti. Ancak, yangın nedeniyle evin içindeki eşyalar tamamen kullanılamaz hale geldi.

    Olayın ardından O.A., Yunus Emre Polis Merkezine giderek teslim oldu.

    Tahkikat Başlatıldı

    Olayla ilgili soruşturma başlatıldığı bildirildi. Gelişmeleri takip etmeye devam edeceğiz.