Karaman’da 397 sporcunun katılımıyla Türkiye Tekerlekli Paten Eleme Yarışması başarıyla tamamlandı.

Karaman’da gerçekleştirilen Türkiye Tekerlekli Paten Eleme Yarışması sona erdi. 19 ilden 397 sporcunun katıldığı etkinlikte, Karaman Valisi Mehmet Fatih Çiçekli ve Türkiye Kaykay Federasyonu Başkanı Fahrettin Yıldız, organizasyonun başarısını vurguladı ve sporculara teşekkür etti.

Karaman'da gerçekleştirilen Türkiye Tekerlekli Paten Eleme Yarışması sona erdi. 19

Türkiye Tekerlekli Paten Eleme Yarışmaları Karaman’da Tamamlandı

Karaman’da organize edilen Türkiye Tekerlekli Paten Eleme Yarışması, 397 sporcunun katılımıyla sona erdi.

İki Günlük Mücadele

Türkiye Kaykay Federasyonu tarafından düzenlenen bu etkileyici yarışma, Karaman’da gerçekleştirilen 500 ve 1000 metre yarışlarıyla tamamlandı. 19 farklı ilden gelen sporcuların yer aldığı organizasyonda, 208 erkek ve 189 kadın sporcu, Motosiklet Eğitim Pisti’nde başarılı olmak için mücadele etti. İki gün boyunca süren müsabakalarda, katılımcılar ilk gün 100 metre, ikinci günde ise 500 ve 1000 metre mesafelerinde kıyasıya bir yarış sergiledi.

Vali ve Federasyon Başkanının Açıklamaları

Madalya töreninde konuşan Karaman Valisi Mehmet Fatih Çiçekli, bu coşkulu etkinliğin gerçekleşmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Emeği geçen tüm şahıslara teşekkür ederim” dedi. Türkiye Kaykay Federasyonu Başkanı Fahrettin Yıldız ise, Karaman’da düzenlenen etkinliğin hem katılım hem de atmosfer bakımından son derece başarılı olduğunu vurguladı. Yıldız, “Sporcuların hevesi, teknik ekiplerimizin özeni ve Karaman halkının ilgisi bizi mutlu etti. Bu tür organizasyonların, sporun yaygınlaşması ve altyapının güçlenmesi açısından önemi büyük. Tüm sporculara teşekkür ediyor, başarılarının devamını umut ediyorum” ifadelerini kullandı.

Madalya Töreni

Müsabakaların ardından dereceye giren sporculara madalyaları, Karaman Valisi Mehmet Fatih Çiçekli ile Türkiye Kaykay Federasyonu Başkanı Fahrettin Yıldız ve diğer protokol üyeleri tarafından takdim edildi.