Karabük’te yaşanan talihsiz bir kazada sürücüsünün hakimiyetini kaybetmesi sonucu bir otomobil takla attı ve bu olayda 3 kişi yaralandı.
Kaza, Bolkuş köyü civarında meydana geldi ve Gültekin Kalaycı’nın kullandığı 14 AAT 563 plakalı araç, Yenice yönünde ilerlerken kontrolden çıktı. Bu kazada otomobilin içinde bulunan Döndü Kalaycı, Songül Çalkam ve Edanur Oruçoğlu yaralanarak hastaneye kaldırıldı. Olayın ardından jandarma, itfaiye, AFAD ve 112 Acil Servis ekipleri hızlı bir şekilde olay yerine intikal etti. Sağlık çalışanlarının ilk müdahalesinin ardından yaralılar, Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi.
Kazayla ilgili olarak soruşturma başlatıldığı bildirildi.
Karabük’te takla atan otomobilde 3 kişi yaralandı
Karabük-Yenice karayolunda Gültekin Kalaycı’nın kullandığı otomobil, kontrolünü kaybedip takla attı. Yaralanan yolcular Döndü Kalaycı, Songül Çalkam ve Edanur Oruçoğlu hastaneye kaldırıldı. Olayla ilgili araştırma sürüyor.
