Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Karabük’te İki Katlı Evde Çıkan Yangında Bir Kişi Hastaneye Sevk Edildi

    Karabük’te 5000 Evler 75. Yıl Mahallesi’nde bir evin giriş katında çıkan yangın sonrası dumandan etkilenen bir kişi hastaneye kaldırıldı. İtfaiye, hızla müdahale ederek yangını kontrol altına aldı, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

    Karabük’te 5000 Evler 75. Yıl Mahallesi'nde bir evin giriş katında

    Karabük’te Ev Yangını: Bir Kişi Hastaneye Kaldırıldı

    Karabük’te meydana gelen bir olayda, iki katlı bir evin giriş katında çıkan yangın sonucu bir kişi dumandan etkilendi ve hastaneye sevk edildi.

    Olayın Detayları

    5000 Evler 75. Yıl Mahallesi’nde yaşanan yangın, henüz tespit edilemeyen bir sebepten dolayı başladı. Alevlerin yükseldiğini gören vatandaşlar, durumu hemen yetkililere bildirdi. Olay yerine intikal eden itfaiye, polis ve sağlık ekipleri, yangına hızla müdahale etti.

    Bölgedeki itfaiyeciler, yangını kısa sürede kontrol altına almayı başardı. Yangın sırasında dumandan etkilenmiş olan bir kişi, sağlık ekipleri tarafından ambulansla en yakın hastaneye kaldırıldı.

    İnceleme Başlatıldı

    Ekiplere olay yerinde de inceleme başlatılarak yangının çıkış sebebinin belirlenmesi için çalışmalar sürdürülüyor. Yangının sebepleri ve meydana gelen zarar hakkında daha fazla bilgi ilerleyen günlerde kamuoyu ile paylaşılacak.