Karabük’te 19 Mayıs coşkusu, gençlik ve spor bayramında çeşitli etkinliklerle taçlandı.

Karabük’te 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı coşkulu bir şekilde kutlandı

Halkın yoğun katılımıyla gerçekleştirilen etkinlikler, bu yıl 106. kez anılmanın heyecanıyla renklendi.

Çelenk Sunma Töreniyle Başladı

Kutlamalar, sabah saatlerinde Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Anıt Meydanı’nda yapılan çelenk sunma töreniyle başladı. Törende, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları anılırken, ardından İstiklal Marşı’nın okunması gerçekleştirildi.

Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadyumu’nda Devam Etti

Törenin ardından etkinlikler, Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadyumu’na taşındı. Burada konuşan Karabük Valisi Mustafa Yavuz, gençlerin ve halkın bayramını kutlayarak, bayram coşkusuna katkıda bulundu.

Doluluk ve İlgiyle Gerçekleşen Yarışmalar

Günün anısını yaşatmak amacıyla yapılan yarışmaların ödülleri, protokol üyeleri tarafından takdim edildi. Aynı zamanda, öğrencilerin hazırladığı gösteriler de büyük beğeni topladı. Halk oyunları takımları, sportif gösteriler, şiir dinletileri ve müzik performansları izleyenlerden bolca alkış aldı.

Yorum yapın

Exit mobile version