Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Kar nedeniyle kapanan köyde hastaya yardım için seferber olan ekipler, başarılı bir müdahale gerçekleştirdi

    Ardahan’ın Tepesuyu köyünde kar nedeniyle mahsur kalan 71 yaşındaki İsmet Güzel, 112 Acil Çağrı Merkezi’nden yardım istemesi sonucu sağlık ekipleriyle hastaneye ulaştırıldı. Paletli araçla yapılan müdahalenin ardından hasta, ambulansa transfer edilerek hastaneye götürüldü.

    Ardahan'ın Tepesuyu köyünde kar nedeniyle mahsur kalan 71 yaşındaki İsmet

    Ardahan’da yoğun kar yağışı nedeniyle ulaşıma kapanan bir köyde acil bir durumu olan hasta, sağlık ekipleri tarafından hastaneye sevk edildi.

    Tepesuyu köyünde 71 yaşındaki İsmet Güzel, rahatsızlanınca yakınları 112 Acil Çağrı Merkezi’ne başvurdu. Hızla olay yerine intikal eden ambulans, kar yağışı ve tipi yüzünden köye varmakta zorlandı. Ekipler yolu kapalı bulduktan sonra destek talep etti. AFAD tarafından gönderilen paletli arazi aracıyla köye ulaşan sağlık personeli, burada hastaya ilk müdahaleyi gerçekleştirdi.

    Hastanın tedavi edilebilmesi için köyden paletli araç ile alınarak ambulansa aktarıldı. Ardından, hastaneye nakil edilmek üzere Ardahan Devlet Hastanesi’ne yola çıktı.