Kapadokya’daki Uygunsuz Davranış Tepki Çekti
Kapadokya bölgesinde, özellikle UNESCO Dünya Kültürel ve Doğal Mirası Listesi’nde yer alan Uçhisar Kalesi’nde bir yabancı turistin Türk bayrağı direğinde sergilediği uygunsuz davranış, toplumsal bir infial yarattı.
Görüntülerin sosyal medya platformlarında hızla yayılması üzerine AK Parti Nevşehir Milletvekili Emre Çalışkan, konuyla ilgili sert bir açıklama yaptı. Çalışkan, bu tür davranışların kabul edilemez olduğunu vurgulayarak, “Bayrağımız bizim için bir onurdur ve bu tür saygısızlıklara karşı sessiz kalmamız mümkün değil. Milli değerlerimize zarar veren herkes kesinlikle uyarılmalı ve gereken önlemler anında alınmalıdır” dedi.
Olayın Peşindeyiz
Çalışkan, ayrıca bu olayın takipçisi olacaklarını belirterek, “Bu olayı şiddetle kınıyorum. İlgili şahıs hakkında gereken yasal işlemlerin başlatılması için süreci dikkatle izleyeceğiz. Bu tür saygısızlıklara karşı müsamaha göstermeyeceğiz” ifadelerini kullandı.
Nevşehir’in misafirperverliğini her zaman ön planda tutan yetkililer, bu tür eylemlere karşı daha dikkatli olunması gerektiğinin altını çizen açıklamalarıyla dikkat çekti. Kapadokya, hem doğal güzellikleri hem de tarihi dokusuyla ünlü bir bölge olarak, misafirlerine saygı ve sevgi çerçevesinde ev sahipliği yapmaya devam edecektir.
KAPADOKYA’DA YABANCI UYRUKLU BİR TURİSTİN TÜRK BAYRAĞI DİREĞİNDE YAPTIĞI UYGUNSUZ HAREKETLER KAMUOYUNDA BÜYÜK TEPKİYE YOL AÇTI.
KAPADOKYA’DA YABANCI UYRUKLU BİR TURİSTİN TÜRK BAYRAĞI DİREĞİNDE YAPTIĞI UYGUNSUZ HAREKETLER KAMUOYUNDA BÜYÜK TEPKİYE YOL AÇTI.