Kahta’da Uyuşturucu Etkisiyle Kaldırıma Yığılan Gençlerin Durumu İçler Acısı

Adıyaman’ın Kahta ilçesinde uyuşturucu kullanan üç kişiden biri kaldırıma yığıldı. İki kişi ise etkisiyle garip hareketler yaptı. Vatandaşların ihbarı üzerine sağlık ekipleri olay yerine geldi ve müdahalede bulundu.

Adıyaman'ın Kahta ilçesinde uyuşturucu kullanan üç kişiden biri kaldırıma yığıldı.

Adıyaman’ın Kahta ilçesinde, uyuşturucu etkisi altında kalan bireylerin durumu görenleri üzüntüye boğdu. O anlar, bir cep telefonu kamerasına yansıdı; görüntülerdeki sahneler, madde etkisindeki bireylerden birinin yerden kalkmadan durması, diğerinin ise titreyerek çevresini izlemeye çalışmasıyla dikkat çekti.

Alınan bilgilere göre, ilçenin merkezinde uyuşturucu kullanan üç kişiden biri kaldırıma yığıldı, diğer ikisi ise madde etkisiyle ilginç hareketler sergiledi. Durumu fark eden çevredeki vatandaşlar, 112 Acil Çağrı Merkezi’ni arayarak yardım talep etti.

Bu insana dair üzücü görüntüler, vatandaşlar tarafından telefona kaydedildi. Görüntülerdeki madde etkisindeki bireyin hareketsiz yatması ve diğerinin titreyerek etrafa bakması gözlerden kaçmadı. Kendinden geçen şahıslara, ihbar üzerine gelen sağlık ekipleri müdahalede bulundu.