Kahta Devlet Hastanesi'nde Yeni Atamalar

Adıyaman'ın Kahta Devlet Hastanesi'ne atanan 3 yeni uzman doktor, göreve başladı. Bu yeni uzmanlar arasında Acil Tıp Uzmanı Dr. Muhammed Mert Can, Anestezi Uzmanı Dr. Fehamet Nazlı Deniz ve Anestezi Uzmanı Dr. Oğuzhan Deniz bulunuyor.

Sağlık Hizmetlerinin Geliştirilmesi

Yeni atamalarla birlikte hastanenin sağlık hizmet kapasitesinin artırılması hedefleniyor. Özellikle acil servis ve anestezi birimlerinde hizmet kalitesinin güçlendirilmesi bekleniyor.

Başhekim'in Değerlendirmesi

Kahta Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Mustafa Akel, yapılan yeni atamaların bölgedeki sağlık hizmetlerine olumlu katkı sağlayacağını ifade etti. Akel, “Hastanemize yeni katılan uzman hekimlerimizle birlikte sağlık hizmetlerimizi daha da güçlendirmiş bulunuyoruz. Vatandaşlarımıza daha hızlı, etkin ve kaliteli sağlık hizmeti sunma hedefimiz doğrultusunda çalışmalarımız devam ediyor. Yeni görevlerine başlayan hekimlerimize başarılar diliyorum” dedi.

Kaynak: Haber Kenti // Haber Servisi