Kahramanmaraş’taki Şantiye Alanındaki Konteynerde Yangın Çıktı, İtfaiye Müdahale Etti

Kahramanmaraş’ta bir şantiye alanında işçilerin yaşadığı konteynerde çıkan yangın, itfaiye ekipleri tarafından kontrol altına alındı. Yangının nedeni henüz belirlenemezken, maddi hasar oluştu ve yaralanan kimse olmadı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kahramanmaraş'ta bir şantiye alanında işçilerin yaşadığı konteynerde çıkan yangın, itfaiye

Kahramanmaraş’taki bir inşaat alanında meydana gelen konteyner yangını, itfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesi sayesinde söndürüldü.

Yangın, Kahramanmaraş – Göksun karayolu üzerindeki bir şantiye sahasında işçiler için kullanılan konteynerlerde meydana geldi. Yangının sebebi henüz belirlenemedi. İtfaiye ekipleri olay yerine intikal ederek, yangını büyümeden kontrol altına aldı. Yangın sonucunda herhangi bir yaralanmanın yaşanmadığı, ancak konteynerlerde maddi hasar oluştuğu öğrenildi.

Yangının nedenine dair araştırmalar başlatıldı.