Kahramanmaraş’ta gerçekleştirilen bir tefecilik ve yağma operasyonu kapsamında 5 kişi tutuklandı.
Elbistan Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Büro Amirliği’ne ait ekipler, Afşin’de tefecilik ve nitelikli yağma suçlarına karşı bir operasyon düzenledi. Bu operasyon sonucunda 5 şüpheli gözaltına alındı.
Afşin ilçesinde, yüksek faizle para verdikleri kişileri tehdit ederek ve zorla alacak tahsil ettikleri iddiaları üzerine 9 kişi hakkında soruşturma başlatıldı.
Afşin Cumhuriyet Başsavcılığı’nın yönlendirmesiyle, Elbistan Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Büro Amirliği, ilçedeki belirli 15 adrese eş zamanlı bir baskın gerçekleştirdi.
Bu operasyon neticesinde 9 kişi gözaltına alınırken, işlem tamamlandıktan sonra adliyeye sevk edilenlerden 5’i tutuklandı, 4 kişi ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
Kahramanmaraş’ta Tefecilik ve Yağma Suçlarına Yönelik Operasyonda 5 Kişi Gözaltına Alındı

Yorum yapılmamış
Yorum yapılmamış
