Kahramanmaraş’ta bir birey, elindeki pompalı tüfekle araç sürücüsüne saldırmaya çalıştı. Ancak tüfeğin tutukluk yapması sonucunda sürücü, herhangi bir yara almadan bu durumu atlattı. Yaşanan anlar cep telefonuyla kaydedildi.
Olay, Onikişubat İlçesi’nde bulunan Cumhuriyet Mahallesi’nde gerçekleşti. Alınan bilgilere göre, bir saldırgan, pompalı tüfeğiyle araçtaki sürücüye saldırıda bulunmayı hedefledi. Ancak, tüfeğin tutukluk yapması sürücünün zararsız bir şekilde bu durumu geçirmesini sağladı. Anların kayıt altında olduğu cep telefonu görüntüleri yayımlandı.
Görüntülerde, tüfekle saldıran kişinin otomobildeki sürücüye hamle yapması ve ardından olay yerinden uzaklaşması yer aldı. Ayrıca, sürücünün saldırgana müdahale ederek onu etkisiz hale getirmesi de kayıt altına alındı. Olay yerindeki bir başka vatandaşın, saldırganın elinden pompalı tüfeği alması da o anlar arasında yer aldı.
Polis ekipleri, bu olayla ilgili olarak bir soruşturma başlattı.