Kahramanmaraş’ta Park Halindeki Opel Otomobilde Çıkan Yangın, İtfaiye Tarafından Kısa Sürede Kontrol Altına Alındı

1 Min Read

Kahramanmaraş’ta Opel Otomobil Yangını Kontrol Altına Alındı

Kahramanmaraş’ta park halindeki bir Opel otomobilde meydana gelen yangın, itfaiye ekiplerinin zamanında yaptığı müdahale ile kısa sürede söndürüldü.

Olayın detaylarına göre, yangın Elbistan Devlet Hastanesi’nin acil servisinin önünde bulunan bir otomobilde başladı. Yangının çıkmasının ardından durum hemen itfaiye ekiplerine bildirildi.

Bölgeye hızlı bir şekilde intikal eden itfaiye ekipleri, çıkan alevlere anında müdahale ederek yangının daha da büyümesini önlemeyi başardı. Yangın sonucunda söz konusu otomobilde önemli ölçüde maddi hasar meydana geldi.

Kahramanmaraş’taki bu olay, itfaiye ekiplerinin acil durumlara ne denli hızlı ve etkili bir şekilde yanıt verdiğini bir kez daha gösterdi.

Bu Haberi Paylaş
Yorum yapılmamış

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version