Kahramanmaraş’ta Eski Eşinin Saldırısına Uğrayan Tıbbi Sekreter Son Yolculuğuna Uğurlandı

Editör
2 Min Read

Kahramanmaraş’ta Tıbbi Sekreter Cinayeti: Eser Karaca Son Yolculuğuna Uğurlandı

Kahramanmaraş’ta bir özel hastanede tıbbi sekreter olarak çalışan Eser Karaca, ayrıldığı eşi tarafından pompalı tüfekle vurularak hayatını kaybetti. 42 yaşındaki iki çocuk annesi kadın, cenazesiyle birlikte son yolculuğuna uğurlandı. Karaca’nın baba ve kardeşi, cinayet zanlısının en ağır şekilde cezalandırılmasını talep etti.

Olayın Detayları ve Karaca’nın Son Anları

Dün gerçekleşen olay, Onikişubat ilçesindeki özel hastanede meydana geldi. Eser Karaca’nın yanına gelen A.A., silahını kullanarak birden fazla ateş açtı. Hastanedeki meslektaşları, yaralı kadına derhal müdahale etse de, tüm çabalara rağmen Karaca kurtarılamadı. Saldırgan, olay sonrası hastane içerisindeki silahını bırakarak kaçtı. Polis ekipleri, ihbar üzerine olaya müdahale ederek zanlıyı kısa sürede yakaladı.

Cenaze Töreni ve Aile Yanıtları

Eser Karaca’nın cenazesi, Dulkadiroğlu ilçesindeki Kılağlı Mahallesi mezarlığına defnedildi. Karaca’nın aile üyeleri, olayın failinin gereken en yüksek ceza ile yargılanmasını istediklerini dile getirdi.

Baba Mustafa Karaca, “Artık başkalarının da canı acımasın. Bu şahsın daha fazla ceza alıp cezaevinde uzun yıllar kalmasını talep ediyorum. Kızımın daha önce de bu insan tarafından zarara uğratıldığını öğrendik. Her şeyin detaylıca incelenmesini bekliyoruz” şeklinde konuştu.

Kardeşinin Şok Edici İfadeleri

Eser Karaca’nın kardeşi Sefa Karaca ise, “Ablam, bir süre önce bu kişinin barışma teklifine olumlu yanıt verdi ancak sonrasında daha kötü bir hale geldiler. Bu kişi, bayramda ablamın hayatını zehir edeceğini yazmıştı. Olayın üstü örtülmesin, en ağır ceza verilsin” ifadesinde bulundu. Kardeş, halkın bu durumu örnek almasını ve ceza verilmesini istediğini belirtti.

Bu Haberi Paylaş
Yorum yapılmamış