Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kahramanmaraş’ta Drift Yapan Sürücüye 91 Bin Lira Para Cezası Kesildi

Kahramanmaraş’ta drift yaparak tehlike oluşturan sürücü tespit edildi. Onikişubat İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, sosyal medyadaki görüntüler sayesinde BMW marka aracın sürücüsünü yakaladı. Sürücüye 91 bin 554 TL ceza kesildi ve adli makamlara sevk edildi.

Bu haberin fotoğrafı yok

Kahramanmaraş’ta Drift Yapan Sürücüye Rekor Ceza

Kahramanmaraş’ta trafikte drift yaparak tehlikeli anlar yaşatan bir sürücüye yaklaşık 91 bin lira ceza kesildi.

Suç Önleyici Ekipler Harekete Geçti

Onikişubat İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği’nin ekipleri, 10 Ekim 2025 tarihinde saat 04.02’de Maarif Mahallesi’ndeki Kahramanmaraş Batı Çevre Yolu üniversite kavşağında drift yapan BMW marka otomobilin sosyal medyada paylaşılan görüntüleri üzerine hızlı bir şekilde harekete geçti. Ekipler, gerçekleştirilen operasyon sonucunda söz konusu aracın sürücüsünü kısa bir süre içinde yakalayarak yakalamayı başardı.

Yasal İşlemler Başlatıldı

Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, sürücüye Türkiye Cumhuriyeti’nin 2918 Sayılı Karayolları Trafik Kanunu’nun 36/3-C ve 67/1-D maddeleri gereğince toplam 91 bin 554 TL tutarında idari para cezası uyguladı. Yakalanan sürücü, gerekli yasal işlemlerin ardından adli makamlara sevk edildi.

Bu olay, trafikteki güvenliği tehlikeye atan davranışların toleranssızlıkla karşılanacağının bir örneği olarak dikkat çekti.