Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kahramanmaraş’ta 13 yıl 9 ay ile 22 yıl hapis cezası bulunan iki hükümlü operasyonla yakalandı.

Kahramanmaraş’ta hırsızlık ve konut dokunulmazlığını ihlal suçlarından 13 yıl 9 ay ve 22 yıl hapis cezası bulunan iki hükümlü yakalandı. Emniyet ekipleri, gerçekleştirdikleri operasyon sonucunda şahısları gözaltına alarak cezaevine teslim etti.

Kahramanmaraş'ta hırsızlık ve konut dokunulmazlığını ihlal suçlarından 13 yıl 9

Kahramanmaraş’ta Cezaevi Kaçakları Yakalandı

Kahramanmaraş’ta, 13 yıl 9 ay ile 22 yıl arasında kesinleşmiş hapis cezaları bulunan iki hükümlü, yapılan operasyonla yakalandı.

Alınan bilgilere göre, İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Aranan Şahıslar Büro Amirliği ve Dulkadiroğlu İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, görevli oldukları süreçte önemli bir çalışma yürüttü. Yapılan detaylı araştırmalar neticesinde, haklarında kesinleşmiş hapis cezası bulunan kişilerin kimlikleri belirlendi ve ardından harekete geçilerek operasyon gerçekleştirildi.

Operasyon sonucunda, hırsızlık ve konut dokunulmazlığını ihlal suçlarıyla ilgili 12 ayrı dosyadan birinden 22 yıl hapis cezası almış olan bir şüpheli ile aynı suçlar kapsamında 13 yıl 9 ay ceza almış başka bir hükümlü gözaltına alındı.

Hükümlüler Cezaevine Gönderildi

Gözaltına alınan iki şahıs, emniyet birimlerinde ve adli makamlardaki işlemlerinin ardından cezaevine teslim edildi. Bu başarılı operasyon, güvenlik güçlerinin aranan şahıslarla mücadeledeki kararlılığını bir kez daha göstermiş oldu.