Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Kadriye Berfin Aşık, Down Sendromlular Avrupa Şampiyonası’nda Şampiyon Olmanın Gururunu Yaşıyor!

    Down Sendromlular Avrupa Şampiyonası’nda şampiyon olan Kadriye Berfin Aşık, Karşıyaka Kaymakamı Özkan Demir tarafından kutlandı. 8 yıl süren özverili çalışmalarının ardından milli takımla birincilik elde eden Aşık, “Hayatın içinde ben de varım” diyerek iş istemekte.

    Down Sendromlular Avrupa Şampiyonası'nda şampiyon olan Kadriye Berfin Aşık, Karşıyaka

    Karşıyaka Kaymakamı’ndan Şampiyon Tenisçiye Destek

    Karşıyaka Kaymakamı Özkan Demir, Down Sendromlular Avrupa Şampiyonası’nda altın madalya kazanarak ülkemizi onurlandıran Kadriye Berfin Aşık’ı tebrik etti. Sekiz yıl süresince büyük bir özveri ile tenis eğitimi alan Aşık, elde ettiği başarı ile gururlu anlar yaşıyor.

    Başarılı Performansıyla Zirveye Çıktı

    Karşıyaka İlçe Spor Müdürlüğü’ne bağlı Zübeyde Hanım Tenis Eğitim Merkezi’nde, antrenörü Sermin Günaydınoğlu ile birlikte sekiz yıl boyunca titizlikle çalışan Kadriye Berfin Aşık, Türkiye’yi temsil etme fırsatını yakaladı. Çekya’nın Prag şehrinde gerçekleştirilen Down Sendromlular Avrupa Şampiyonası’nda, tek kızlar kategorisinde birincilik elde ederek altın madalysını kazanmayı başardı. Aşık, partneri Mehmet Ali Kahraman ile birlikte girdiği çiftler yarışmasından da 6-0/6-0’lık bir galibiyetle birinci olarak ayrıldı.

    Kaymakam Demir’den Kutlama ve Destek Sözleri

    Karşıyaka Kaymakamı Özkan Demir, Kadriye Berfin Aşık, İlçe Spor Müdürü Hüseyin Hamurcu, Antrenör Sermin Günaydınoğlu ve annesi Serpil Aşık’ı ofisinde kabul ederek, şampiyonluğu dolayısıyla tebrik etti. Kadriye Berfin’in başarılarıyla ülkemize ve İstiklal Marşı’na duyduğu gururu ifade eden Kaymakam Demir, “Kızımız, sporun engel tanımadığını ve azimle çalışmanın başarı getirdiğini kanıtladı. Uluslararası arenada bayrağımızı dalgalandırmak büyük bir onurdur” şeklinde konuştu.

    Avrupa şampiyonu Kadriye Berfin ise, “Hayatın içinde ben de varım” vurgusunu yaparak, Karşıyaka Belediyesi veya bir başka resmi kurumda çalışmayı hayal ettiğini dile getirdi.

    Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı