Kadirli’de Ahşap Evde Çıkan Yangın Sonucu 1 Kişi Yaralandı, Evin Kullanılamaz Hale Gelmesine Neden Oldu

Osmaniye’de Ahşap Evde Yangın Çıktı

Osmaniye’nin Kadirli ilçesinde bir ahşap evde çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin zamanında müdahalesiyle söndürüldü. Yangın sırasında bir kişinin hafif yaralandığı ve evin ağır hasar gördüğü bildirildi.

Yangının Meydana Geldiği Yer

Yangın, Kadirli’ye bağlı Koçlu köyü, Akpınar Mahallesi’nde gerçekleşti. Alınan bilgilere göre, Dede Avluk isimli bir kişiye ait olan ahşap evde henüz belirlenemeyen bir sebepten dolayı yangın çıktı. Yükselen alevleri gören bölge sakinleri, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi.

Müdahale ve Sonuçlar

Olay yerine hızla ulaşan itfaiye ve jandarma ekipleri, yangına müdahale ederek yangını kontrol altına almayı başardı ve söndürdü. Ancak, yangın sonucunda Dede Avluk hafif yaralandı ve ev kullanılamaz hale geldi.

İncelemeler Başlatıldı

Yangının çıkış nedenini belirlemek amacıyla gerekli incelemelerin başlatıldığı ifade ediliyor.

Yorum yapın

Exit mobile version