Galatasaray, Euroleague Finaline Yükseldi
Galatasaray, Kadınlar Euroleague yarı final maçında İspanyol temsilci Casademont Zaragoza ile karşı karşıya geldi. Sarı-kırmızılılar, bu mücadeleyi 63-56‘lık skorla kazanarak, 12 yıl aradan sonra adını finale yazdırdı.
Finalde Fenerbahçe ile Yüz Yüze
Galatasaray, 19 Nisan Pazar günü finalde Fenerbahçe ile mücadele edecek. Bu, Kadınlar Euroleague tarihinde bir kez daha Türk derbisinin yaşanmasına olanak tanıyacak. İki takım daha önce 2014 yılında finalde karşı karşıya gelmişti ve Galatasaray, o zaman rakibini yenerek şampiyon olan ilk Türk takımı unvanını kazanmıştı.
Maç Bilgileri
Salon: Principe Felipe Hakemler: Petar Pesic (Sırbistan), Natasa Dragojevic (Karadağ), Juozas Barkauskas (Litvanya) Galatasaray: Smalls 11, Derin Erdoğan 9, Juhasz 3, Johannes 16, Kuier 12, Williams 12, Gökşen Fitik Başantrenör: Fırat Okul Casademont Zaragoza: Bankole 2, Ortiz 2, Hempe 18, Fingall 4, Vorackova 4, Leite 12, Flores, Pueyo 2, Oma, Hermosa 2, Gueye 7, Mawuli 3 Başantrenör: Carlo Cantero 1. Periyot: 24-4 Devre: 37-20 3. Periyot: 49-34 5 faulle çıkanlar: 36.51 Gueye (Zaragoza), 37.37 Gökşen Fitik (Galatasaray)





