Kadına Yönelik Şiddetle Mücadelede Koordinasyon ve Farkındalık İçin Toplantı Düzenlendi

Editör
1 Dakika Okuma

Kadına Yönelik Şiddetle Mücadelede Toplantı Yapıldı

Kadına yönelik şiddetle mücadelede, kurumlar arası iş birliğinin güçlendirilmesi, farkındalık çalışmalarının artırılması ve koruyucu-önleyici hizmetlerin etkinliğinin sağlanması amacıyla toplantı gerçekleştirildi.

Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele İl Koordinasyon Toplantısı

Vali Mustafa Eldivan başkanlığında, kurum amirlerinin katılımıyla yapılan Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele İl Koordinasyon Toplantısı’nda, kadına yönelik şiddetin önlenmesine yönelik sürdürülen çalışmalar ele alındı. Toplantıda, kurumlar arası koordinasyonun güçlendirilmesi ve farkındalık faaliyetlerinin yaygınlaştırılması konuları değerlendirildi.

Ayrıca, ilin sosyolojik ve kültürel yapısı dikkate alınarak toplumsal bilinç düzeyini artıracak çalışmalar üzerinde duruldu ve mevcut uygulamalar üzerine fikir alışverişinde bulunuldu.

Toplantıda, kadına yönelik şiddetle mücadelenin daha etkin bir şekilde yürütülmesi için iş birliği içerisinde çalışmanın önemi vurgulandı.

İhlas Haber Ajansı

Bu Makaleyi Paylaş