Kadıköy’de Trajedi: Matteo Ahmet Minguzzi’nin Anısı Yaşatılıyor
Kadıköy’de yaşanan bıçaklı saldırı sonucunda hayatını kaybeden Matteo Ahmet Minguzzi’nin teyzesi Aylin Akıncılar, duygu dolu bir paylaşımda bulundu. Geçtiğimiz yıl bayram namazı ile ilgili yaptığı konuşmayı sosyal medya üzerinden takipçileriyle paylaştı.
Bayram Konuşmasındaki Anlam
Aylin Akıncılar, yeğeni Minguzzi ile WhatsApp üzerinden gerçekleştirdikleri bir diyalogu “Bayram kime geldi” notuyla birlikte yayınladı. Söz konusu yazışmada, “Teyzoş, enişteme söyle Çinili Cami’de bayram namazı kılalım” ifadesine yer verildi. Bu anlam dolu paylaşım, sosyal medya kullanıcıları tarafından hızla ilgi gördü ve kısa sürede birçok yorum aldı.
Yayınlanan bu dokunaklı içerik, Minguzzi’nin anısının yaşatılmasına bir katkı sağlarken, takipçilerin de duygularına hitap etti.