Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kaçak Elektrik Hattı Kurbanı Olan Atlardan Biri Telef Oldu, Olay Anı Kameraya Yansıdı

Kocaeli’nin Gebze ilçesinde kaçak elektrik hattından kaynaklandığı öne sürülen bir akıma kapılan iki attan biri telef oldu. Olay, Cumaköy Mahallesi’nde meydana gelirken, ihbar üzerine jandarma ve elektrik ekipleri incelemeler yaptı. Olay anı cep telefonu ile kaydedildi.

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde kaçak elektrik hattından kaynaklandığı öne sürülen bir

Kocaeli’de Elektrik Kaçağı Hayvanları Tehdit Etti

Kocaeli’nin Gebze ilçesinde meydana gelen talihsiz olayda, kaçak elektrik hattına kapılan iki atın durumu hayvan severleri üzdü. Tarafımızdan edinilen bilgilere göre, Cumaköy Mahallesi’ndeki Uludere Caddesi üzerinde bulunan iki at, elektrik akımına maruz kaldı. Bu olayın kaçak elektrik kullanımından kaynaklandığı iddia ediliyor.

Bir At Hayatını Kaybetti

Bahse konu olan olayda, atlardan biri kurtarılırken, diğeri uzun süre akım altında kalarak telef oldu. Olayın, kaçak elektrik hattının su deposuna çekilmesi sırasında yer altından oluşan sızıntıdan meydana geldiği öne sürülüyor. Durumun fark edilmesi üzerine, jandarma ve Sakarya Elektrik Dağıtım AŞ (SEDAŞ) ekipleri derhal olay yerine sevk edildi.

Olay Yeri İncelendi

Gelen ekipler, bölgedeki elektriği keserek gerekli incelemeleri başlattı ve olayla ilgili rapor hazırladı. Bu esnada yaşananların kayda alındığı cep telefonuyla çekilen görüntülerde, olaya tanıklık eden bir vatandaşın “Ölüyor mu? Ölüyor vallahi” şeklinde yorum yaptığı duyulmakta.

Hayvanların yaşamını tehdit eden bu tür kaçak elektrik kullanımlarının önlenmesi gerektiği vurgulandı. Olay, mahalle sakinleri ve hayvan severler arasında endişe yarattı.