**Jose Morais’tan Ayrılık Açıklaması**
Bodrum FK’nın Teknik Direktörü Jose Morais, Türkiye’de kalmayı arzuladığını ancak daha iyi bildiği Süper Lig’de kalmayı tercih edebileceğini belirtti.
**Son Maç Sonrası Duygular**
Trendyol Süper Lig’in son haftasında, Bodrum FK’nın Beşiktaş’a 4-0 yenilmesinin ardından yapılan basın toplantısında Morais, kulüpten ayrıldığını duyurdu. Morais, “Bugün, Beşiktaş ile sezonun son karşılaşmasını gerçekleştirdik. Taraftarlarımıza ve oyuncularımıza minnettarım. Bodrum’a geldiğimiz günden itibaren 14 maçta 21 puan kazandık. Burada birlikte birçok fedakarlık ve özveride bulunuldu. Ne yazık ki hedefimize ulaşamadık ve Süper Lig’de kalamadık. Önümüzdeki sezon Bodrumspor Süper Lig’de yer almayacak, ancak hem oyuncu kalitesi hem de topluluk (camia) açısından Bodrumspor’un önümüzdeki sezonda hak ettiği yere, yani Süper Lig’e dönebilme potansiyeline sahip olduğunu düşünüyorum.” ifadelerini kullandı.
**Üzgünüm, Ama Gelişmeler Başka**
Morais, oyuncularının çabalarına dikkat çekerek, “İki maçta daha iyi sonuçlar alabilseydik, ligde kalma hayallerimizi gerçekleştirme şansımız olacaktı. Bunun olmaması beni gerçekten üzüyor. Bodrumspor’a gelecek sezon için en iyi dileklerimi iletiyorum. Maç sonrası taraftarların desteklerini sürdürmesi inanılmazdı ve bu sezon boyunca da bunu gösterdiler. Birlikte hareket ederek Bodrumspor’un tekrar Süper Lig’e döneceğine inanıyorum.” dedi.
Ayrıca Morais, “Teknik ekibime ve tüm çalışanlara teşekkür ederim, ancak Bodrumspor’la bir sonraki sezonda yer almayacağım çünkü kulübün mücadele edeceği lig benim iyi bildiğim bir lig değil. Bu bağlamda, daha iyi tanıyan birinin yardım edebileceğini düşünüyorum. Türkiye’de kalmayı çok isterdim; fakat yalnızca daha iyi bildiğim Süper Lig’de kalmayı düşünebilirdim.” şeklinde konuştu.