Joao Pereira: “Daha İyisini Hak Ettik”
Corendon Alanyaspor’un Teknik Direktörü Joao Pereira, Kasımpaşa ile oynanan maç sonrasında basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Pereira, “Maç sonucuna baktığımızda hak ettiğimizden daha fazlasını elde edemedik. Daha iyi bir performans sergiledik ama neticede kaybettik. Bu durum bizim için bir ders niteliğinde,” şeklinde konuştu.
Kasımpaşa Maçının Analizi
Trendyol Süper Lig’in 13. haftasında Alanyaspor, Kasımpaşa’ya 2-1 yenilerek sahadan üzgün ayrıldı. Maç sonrası düzenlenen basın toplantısında Pereira, “Bugün bizim için zor bir gün geçti. İlk devrede mükemmel bir oyun sergiledik. Topa sahip olma, pas yapma ve gol pozisyonlarına girme noktasında biz daha aktiftik. Ancak, ikinci yarının başında 8 dakikada maçı kaybettik. İlk yarıda yakaladığımız fırsatları değerlendirmeliydik, aksi takdirde rakiplerimiz de fırsatları değerlendirebilir,” açıklamasında bulundu.
Odaklanma Problemi
Maç esnasında gösterdikleri mücadeleyi vurgulayan Pereira, “İlk golü değerlendirirsek, böyle bir durumu asla kabullenemem. Antrenmanlarda üzerinde çalıştığımız ve analizini yaptığımız bir gol. Beni çok üzdü. İkinci gol ise rakibin gerçekten güzel bir vuruşuydu, buna itiraz edemem. Fakat ilk gol kesinlikle kabul edilemez. İlk yarının etkinliği büyük bir farkla bizim lehimizeydi ama ikinci devredeki başlangıcımız aynı şekilde olumlu olmadı. Odağımızı kaybetmişiz ve bu şekilde maçı kaybettik,” dedi.
Pereira, “Daha fazlasını hak ettiğimize inanıyoruz. Oyun olarak daha iyi bir performans sergiledik fakat sonuç elbette ki maçı kaybetmek oldu. Bu durumu bir ders olarak değerlendirmeliyiz ve dikkatimizin dağılmaması gerektiğini öğrenmeliyiz,” ifadelerini kullandı.
ALANYASPOR TEKNİK DİREKTÖRÜ JOAO PEREİRA, KASIMPAŞA MAÇININ ARDINDAN YAPTIĞI AÇIKLAMADA, “DAHA FAZLASINI HAK ETTİĞİMİZİ DÜŞÜNÜYORUM. DAHA İYİ OYNADIK AMA SONUÇ OLARAK MAÇI KAYBETTİK. AMA BU BİZİM İÇİN BİR DERS OLACAK” DEDİ.



