JASAT Tarafından 20 Yıldır Aranan Zanlı Ergani’de Yakalandı

Diyarbakır’da JASAT’ın düzenlediği operasyonda, 2005 yılından bu yana 7 farklı suçtan aranan E.O. yakalandı. Hakkında toplam 71 yıl hapis cezası bulunan zanlı, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Diyarbakır'da JASAT'ın düzenlediği operasyonda, 2005 yılından bu yana 7 farklı

Diyarbakır’da Aranan Zanlı Yakalandı

Diyarbakır’da, 7 ayrı dosyadan yaklaşık 20 yıldır aranan ve 71 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan zanlı JASAT (Jandarma Suç Araştırma Timi) tarafından yakalandı.

Operasyonun Detayları

Ergani İlçe Jandarma Komutanlığı, nitelikli suçlar kapsamında aranan şahısların yakalanmasına yönelik JASAT koordinesinde planlı ve titiz çalışmalara başladı. Yapılan bu çalışmalar sonucunda, “kasten öldürme”, “basit yaralama” ve “birden fazla kişi tarafından gece vakti silahlı yağma” gibi suçlardan dolayı toplamda 7 ayrı dosyadan 2005 yılından itibaren aranan E.O., Ergani ilçesinde düzenlenen operasyonla yakalandı.

Adli Süreç Başladı

E.O., yakalandıktan sonra adli makamlara çıkarıldı ve tutuklanarak cezaevine teslim edildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı