Jandarma Ekiplerinden Öğrencilere Yaz Tatili Sürprizi ve Bilgilendirme Eğitimi

Köşk’te Jandarma’dan Öğrencilere Sürpriz Etkinlik

Aydın’ın Köşk ilçesinde, jandarma ekipleri tarafından gerçekleştirilen ‘Tatili Hak Ettin, Jandarma Sürprizle Geldi’ etkinliği, öğrencilere unutulmaz bir an yaşattı. Hem bilgilendirici hem de eğlenceli bir gün geçiren çocuklar, hediyelerle de sevindirildi.

Öğrencilere Bilgi Dolu Bir Gün

Aydın İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı Aile Şiddetle Mücadele ve Çocuk Kısım Amirliği, JAK Tim Komutanlığı, Jandarma Asayiş Bölük Komutanlığı ile Köşk İlçe Jandarma Komutanlığı’nın birlikte düzenlediği etkinlik, 2024-2025 eğitim öğretim yılının sona ermesi dolayısıyla gerçekleştirildi. Köşk 100. Yıl Atatürk İlkokulu’ndaki öğrencilere ziyarette bulunan jandarma ekipleri, çocukların azimlerini kutlayarak onlara küçük hediyeler verdi.

Çocuklar İçin Önemli Eğitici Bilgiler

Etkinlik esnasında jandarma personeli, öğrencilere tatillerinin iyi geçmesi dileğinde bulunarak, tatil döneminde karşılaşabilecekleri tehlikelerle ilgili bilgi aktardı. Akran zorbalığı, siber zorbalık, suçtan korunma, kişisel güvenlik ve deprem farkındalığı konularında eğitimler verecek olan ekipler, çocukların bu konularda daha bilinçli olmasını sağladı. Ayrıca, Jandarma Köpek Timleri tarafından gerçekleştirilen gösteriler, etkinliğe renk kattı ve miniklere keyifli anlar yaşattı.

Öğrenciler, hem eğitici hem de eğlenceli anılarla dolu bu günün tadını çıkardı.

Yorum yapın

Exit mobile version