Bursa’da Feci Trafik Kazası: İki Kişi Hayatını Kaybetti
Bursa’nın İznik ile Yenişehir arasında gerçekleşen trajik bir trafik kazasında, malzeme yüklü bir tır uçurumdan düştü. Olayda, tırın sürücüsü Ramazan Erçay ile yanında bulunan bir yolcu hayatını kaybetti.
Olayın Meydana Gelişi
Kaza, sabah saat 11.00 civarında İznik-Yenişehir karayolunun bilinen 1. virajı bölgesinde meydana geldi. Ön bilgilere göre, sürücü Ramazan Erçay, henüz bilinmeyen bir sebepten dolayı direksiyon hâkimiyetini kaybederek tırla kontrolden çıktı ve yol kenarındaki uçuruma devrilerek düştü.
Kaza anını gören diğer sürücüler, durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. Olay yerine kısa sürede çok sayıda sağlık ekibi, itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi. Uzun süreli çalışmalar sonucunda, tırın bulunduğu alana ulaşan ekipler, sürücü Ramazan Erçay ve yanındaki yolcunun olay yerinde yaşamlarını yitirdiğini tespit etti.
Soruşturma Başlatıldı
Kaza ile ilgili olarak, jandarma tarafından soruşturma başlatıldığı öğrenildi. Olayın detayları ve kaza anının nedenleri, uzman ekiplerce incelenecek. Kazada hayatını kaybedenlerin ailelerine başsağlığı dilekleriyle birlikte, kazaların önlenmesi adına alınacak tedbirlere dikkat çekildi.


