Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    İzmit’te Yolun Karşısına Geçerken Otomobilin Çarptığı 72 Yaşındaki Emekli Yarbay Çetin Ertaş Hayatını Kaybetti

    Kocaeli’nin İzmit ilçesinde, yolun karşısına geçmeye çalışan 72 yaşındaki emekli yarbay Çetin Ertaş, bir otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybetti. Olay anında ağır yaralanan Ertaş, hastanede yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Cenazesi, bugün ikindi namazının ardından defnedilecek.

    Kocaeli'nin İzmit ilçesinde, yolun karşısına geçmeye çalışan 72 yaşındaki emekli

    Kocaeli’de Trajik Kazada Emekli Yarbay Hayatını Kaybetti

    Kocaeli’nin İzmit ilçesinde meydana gelen bir trafik kazasında, 72 yaşındaki emekli yarbay Çetin Ertaş, yolun karşısına geçerken bir otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybetti.

    Olayın detaylarına göre, kaza dün saat 13:30 sıralarında Yahya Kaptan Mahallesi’nde gerçekleşti. Halen sürücüsü ve plakası tespit edilemeyen bir araç, yolda karşıya geçmeye çalışan Ertaş’a çarparak ağır yaralasa da, bölgedeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri yönlendirildi.

    Ağır Yaralı Olarak Hastaneye Kaldırıldı

    Çetin Ertaş, sağlık ekiplerinin olay yerinde yaptığı ilk müdahalenin ardından Kocaeli Şehir Hastanesi’ne sevk edildi. Ancak burada bütün müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi.

    Ertaş’ın cenazesinin, Yahya Kaptan Merkez Camisi’nde ikindi namazını takiben düzenlenecek cenaze töreninin ardından Kent Mezarlığı’na defnedileceği bildirildi. Bu trajik olay, bölgedeki sakinlerde derin bir üzüntü yarattı.