Kocaeli’de Ziynet Eşyası Hırsızlığı: Şüpheliler İstanbul’da Yakalandı
Kocaeli’nin İzmit ilçesinde gerçekleşen bir hırsızlık olayı, 250 bin TL değerindeki ziynet eşyasının çalınmasıyla sonuçlandı. Olayın ardından yapılan çalışmalar neticesinde, iki şüpheli İstanbul’da gözaltına alınarak cezaevine gönderildi.
Polis Ekibi Hızla Hareket Geçti
Gelen bilgilere göre, 11 Haziran tarihinde İzmit’teki bir evden büyük miktarda ziynet eşyası ve takının çalındığı bildirildi. Hırsızlıkla ilgili olarak hızla harekete geçen güvenlik güçleri, hırsızlığın failleri olarak tespit ettikleri S.C. ve A.S.’yi dün İstanbul’da yakaladı.
Yapılan incelemelerde, S.C.’nin toplamda 110, A.S.’nin ise 45 suç kaydına sahip olduğu belirlendi. Her iki şüphelinin alınan ifadeleri sonrasında, çıkarıldıkları mahkemede tutuklanarak cezaevine gönderildiği öğrenildi.
KOCAELİ’NİN İZMİT İLÇESİNDE 250 BİN TL DEĞERİNDE ZİYNET EŞYASI ÇALAN 2 ŞÜPHELİ İSTANBUL’DA YAKALANARAK CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ. 2 ŞÜPHELİNİN TOPLAM 155 SUÇ KAYDI OLDUĞU ÖĞRENİLDİ.
İTFAYENİN HIZLI MÜDAHALESİ İLE SÖNDÜRÜLDÜ.
OTLAR KÜLE DÖNÜŞTÜ.
İTFAYENİN HIZLI MÜDAHALESİ İLE SÖNDÜRÜLDÜ.
OTLAR KÜLE DÖNÜŞTÜ.
İTFAYENİN HIZLI MÜDAHALESİ İLE SÖNDÜRÜLDÜ.
OTLAR KÜLE DÖNÜŞTÜ.
HAKKARİ’NİN ŞEMDİNLİ İLÇESİNE BAĞLI GELİŞEN KÖYÜ, DÜN AKŞAM SAATLERİNDE 4.4 BÜYÜKLÜĞÜNDE BİR DEPREMLE SARSILDI.