İzmir’den Denizli’ye Giden Midibüs Tarlaya Uçtu: 2 Ölü, 26 Yaralı

İzmir’den Denizli’ye giden halter kafilesini taşıyan midibüs, Buldan yakınlarında tarlaya uçtu. Kazada 2 kişi yaşamını yitirirken, 26 kişi yaralandı. Olay yerine sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Kazanın nedeni yağışlar olarak belirlendi.

İzmir'den Denizli'ye giden halter kafilesini taşıyan midibüs, Buldan yakınlarında tarlaya

İzmir’den Denizli’de gerçekleştirilecek olan halter turnuvasına gitmek üzere hareket eden bir kafileyi taşıyan midibüs, Buldan ilçesi civarında tarlaya düştü. Kaza sonucunda iki kişinin yaşamını yitirdiği, 26 kişinin ise yaralandığı bildirildi.

Olay, Sarayköy ilçesinden Buldan istikametine doğru seyreden okul servisinin yağışlı hava şartları nedeniyle kaza yapması sonucu gerçekleşti. Hem yaralılar hem de hayatını kaybedenler hakkında bilgi verildi. Kazaya karışan araç, 35 BYZ 354 plakalı bir öğrenci servisi olarak tespit edildi. Olay yerine ulaşan sağlık, trafik ve itfaiye ekipleri, yaralılara müdahalede bulunarak, en yakın hastaneye sevk etti. İlk belirlemelere göre, kazada iki kişi hayatını kaybederken, 26 kişi yaralanmış durumda. Kaza yapan grup, İzmir’den yola çıkarak Denizli’deki halter turnuvasına katılmayı hedefliyordu.