İzmir’de Tüfekle Yaralama Olayı
İzmir’in Konak ilçesinde meydana gelen olayda, bir kişi dairesine su akması sebebiyle tartıştığı komşusunu ve onun küçük oğlunu tüfekle ağır yaraladı. Hastaneye kaldırılan babanın tüm çabalarına rağmen hayatını kaybettiği öğrenildi.
Olayın Ayrıntıları
Dün akşam saat 19.00 civarında Zeytinlik Mahallesi 1136 Sokak’ta bulunan bir apartmanda, emekli bekçi Hasan D. (78) ile üst katındaki komşu Mustafa A. (36) arasında yaşanan bir su akıntısı meselesi nedeniyle gerginlik çıktı. Tartışmanın büyümesi ve kavgaya dönüşmesi üzerine Hasan D., evinde bulunan tüfeği alarak komşusuna ateş açtı.
Saçmaların isabet etmesi sonucu Mustafa A. ve onun 7 yaşındaki oğlu P.A. ağır yaralandı. Olayın ardından sağlık ekipleri hemen bölgeye sevk edildi. Yapılan ilk müdahalenin ardından baba ve oğlu Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Maalesef, ağır yaralı durumda olan baba Mustafa A., doktorların tüm müdahalelerine rağmen sabah saatlerinde yaşamını yitirdi. P.A. ise hastanede tedavi altına alındı ve durumunun ciddiyetini koruduğu bildirildi.
Polis Ekipleri Olay Yerinde
Olayla ilgili olarak hemen harekete geçen polis ekipleri, Hasan D.’yi suç aleti tüfekle birlikte yakalayarak gözaltına aldı. Soruşturma ise devam etmekte olup, olayın detayları araştırılıyor. Bu trajik olay, mahallede büyük bir şok etkisi yaratırken, komşular olay hakkında konuşmakta güçlük çekiyor.

