Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    İzmir Torbalı’da Bıçaklı Kavgada İki Kişi Yaralandı, Şüpheli Gözaltında

    İzmir’in Torbalı ilçesinde alacak meselesi nedeniyle çıkan bıçaklı kavgada Kerem B. (25), Muhammed Erdem Ö. (24) ve İlkay G. (35) yaralandı. Yaralılar hastaneye kaldırılırken, Kerem B. bıçakla gözaltına alındı. Soruşturma devam ediyor.

    İzmir'in Torbalı ilçesinde alacak meselesi nedeniyle çıkan bıçaklı kavgada Kerem

    **İzmir Torbalı’da Bıçaklı Kavga: 2 Yaralı ve 1 Gözaltı**

    İzmir’in Torbalı ilçesinde, sabah saatlerinde yaşanan bıçaklı bir kavga sonucunda iki kişi yaralandı. Olayla bağlantılı olarak bir şüpheli, polis tarafından gözaltına alındı.

    **Olayın Ayrıntıları**

    Bugün saat 10.30 civarında Torbalı Mahallesi Metropolis Bulvarı’nda bulunan bir mekanda, Kerem B. (25) ile aralarında borç meselesi nedeniyle gerilim olan Muhammed Erdem Ö. (24) ve İlkay G. (35) arasında tartışma başladı. Kısa sürede tırmanan bu tartışma, bir kavgaya yol açtı. Kerem B., yanında taşıdığı bıçakla her iki şahsı da yaralayarak olay yerinden ayrılmaya çalıştı. Olay yerindeki olayın hemen ardından sağlık ve polis ekipleri bölgeye yönlendirildi.

    Yaralılar, sağlık ekiplerinin olay yerindeki müdahalesinin ardından, Torbalı Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaralıların durumunun stabil olduğu ve herhangi bir hayati tehlikenin bulunmadığı bildirildi.

    **Şüpheli Gözaltına Alındı**

    Olayın failine ilişkin yapılan çalışmalar sonucunda, Kerem B. polis tarafından, suç aleti bıçakla birlikte yakalanarak gözaltına alındı. Yapılan incelemeler sonucu, Kerem B.’nin daha önce çeşitli suçlardan sabıkası olduğu öğrenildi. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildiriliyor.

    Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı