İnegöl'de Yavru Kedi Kurtarma Operasyonu

Bursa'nın İnegöl ilçesinde, Hamidiye Mahallesi Suyolu Cami Sokak'taki 3 katlı bir apartmanın yağmur suyu gider borusuna sıkışan yavru kedi, itfaiye ekiplerinin başarılı müdahalesiyle kurtarıldı. Olay, sabah saatlerinde meydana geldi ve kurtarma anı bir vatandaş tarafından kameraya kaydedildi.

Olayı fark eden Gülsüm Hallı, çocuğunu okula götürürken apartmanın giderinden kedi sesi duydu. Hemen 112 Acil Çağrı Merkezi'ni arayarak durumu bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri, sıkışan kediyi kurtarmak için hızlı bir çalışma başlattı.

İtfaiye ekiplerinin başarılı müdahalesi ile yavru kedi bulunduğu yerden çıkarıldı. Hallı, kurtarma işlemi sonrası büyük bir mutluluk yaşadı ve itfaiye ekiplerine teşekkür etti. “Çocuğumu okula götürüyordum, ses geldiğini duydum. Hemen 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdim. İtfaiye ekipleri geldi, kurtardılar sağ olsunlar,” dedi.

Yavru kedinin kurtarılmasıyla ilgili görüntüler sosyal medyada paylaşılırken, itfaiye ekiplerinin hayvanların kurtarılmasındaki önemi bir kez daha gözler önüne serildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı