İtalya bayraklı dev kruvaziyer Aidastella, 2.500 yolcusu ile Marmaris’e geldi.

1 Min Read

İtalya Bayraklı Kruvaziyer, Marmaris’e Ulaştı

İtalya bayrağını taşıyan dev kruvaziyer gemisi, 2.500 yolcusuyla Muğla’nın gözde tatil beldesi Marmaris’e demirleyerek turizm sezonuna hareketlilik kazandırdı.

Marmaris Gümrüklü Limanı, Avrupa’daki en güvenli limanlar arasında yer alırken, haftada birkaç kez dev yolcu gemilerine ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Bugün sabah saatlerinde, Aidastella isimli 253 metre uzunluğundaki kruvaziyer, 1.200 mürettebatıyla birlikte limana giriş yaptı. Gemideki yolcuların büyük bir kısmını Alman turistler oluşturuyor. Gümrük işlemlerinin tamamlanmasıyla birlikte, yolcular tur otobüsleri aracılığıyla ilçenin benzersiz doğal ve kültürel güzelliklerini keşfe çıktı.

Güzelliklerle Dolu Bir Gün

Turlara katılmayan bazı gezginler ise şehir merkezinde alışveriş yaparak, sahil boyunca yürüyüşe çıkarak ve plajlarda dinlenerek günün tadını çıkardılar.

Yaz mevsimi sonrasında Marmaris’e gelen yolcu gemileriyle birlikte, bölge turizmine önemli bir canlılık kazandı. Akşam saatlerinde eski bir Yunan adası olan Mikonos’a doğru harekete geçecek olan Aidastella, ziyaretçilerine unutulmaz bir deneyim sunmaya devam ediyor.

Share This Article
Leave a review

Leave a Review

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir