Marmaris’e Dev Kruvaziyer Gemisi Geldi
İtalya bayrağı taşıyan Aidastella isimli büyük kruvaziyer, 2 bin 500 yolcusuyla Marmaris’e yanaştı.
Muğla’nın en güvenli limanlarından biri olan Marmaris Gümrüklü Limanı, sabah saatlerinde 2,500 yolcu ve 1,200 mürettebat ile Aidastella gemisini ağırladı. 253 metre uzunluğa sahip olan bu dev gemi, 14 güverte ve 1,097 kabin ile donatılmış durumda. Gemide bulunan yolcuların büyük bölümü Alman turistik içeriklerinden oluşuyor. Yolcular, gümrük işlemlerinin ardından Marmaris’in doğal güzellikleri ve tarihi zenginliklerini keşfetmek üzere tur otobüsleriyle ilçeyi gezmeye çıktılar.
Turistler Marmaris’i Keşfetmeye Çıktı
Turlara katılmayan bazı yolcular ise ilçenin merkezinde alışveriş yaparak, sahil boyunca yürüyüşler gerçekleştirdiler ve plajlarda dinlenmeyi tercih ettiler.
Sezon sonu yaklaşırken Muffaris’e gelen bu dev yolcu gemisi, ilçeye ekonomik canlılık getirirken, akşam saatlerinde Yunanistan’ın Mikonos Adası’na doğru yola çıkmayı planlıyor.