Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    İstanbul’da Ünlüler Hakkında Uyuşturucu İddiasıyla Soruşturma Başlatıldı

    İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, 19 ünlü hakkında uyuşturucu kullanımı suçlamasıyla soruşturma başlattı. Avukat Ayşegül Mermer, İrem Derici’nin son bir yıldır sigara dahi içmediğini belirterek, müvekkilinin yasaklı madde kullanmadığını savundu.

    İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, 19 ünlü hakkında uyuşturucu kullanımı suçlamasıyla soruşturma

    İstanbul’da Uyuşturucu Soruşturması Devam Ediyor

    İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından “uyuşturucu veya uyarıcı madde kullanmak” suçlamasıyla 19 ünlü hakkında başlatılan soruşturma, İstanbul İl Jandarma Komutanlığı’nda devam etmekte. Sanatçı İrem Derici’nin avukatı Ayşegül Mermer, müvekkilinin son bir yıldır sigara bile kullanmadığını belirterek, “İddia edildiği gibi yasaklı madde kullanımı ya da bu maddelerin kullanımına özendirmek gibi bir suç işlemedi” diye konuştu.

    19 Ünlü Soruşturmada İfade Veriyor

    İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’nın açmış olduğu “uyuşturucu veya uyarıcı madde kullanmak” davasında İrem Derici, Kubilay Aka, Kaan Yıldırım, Hadise, Berrak Tüzünataç, Duygu Özaslan, Demet Evgar, Meriç Aral, Özge Özpirinçci gibi birçok ünlü isim yer alıyor. Şüphelilerin ifadeleri alınmak üzere İstanbul İl Jandarma Komutanlığı’na götürüldü. İrem Derici’nin avukatı Ayşegül Mermer, müvekkilinin ifadelerinin ardından Adli Tıp Kurumu’na sevk edileceğini ifade etti. Ayrıca avukat, “Müvekkilim kesinlikle yasaklı maddelerle ilişkilendirilmemeli. Rapor sonucunda gerçekler ortaya çıkacak” dedi.

    Mermer, dosya ile ilgili gizlilik kararı olduğunu ve detayları göremediklerini belirterek, ilerleyen saatlerde daha fazla bilgi verebileceğini de sözlerine ekledi. Gözaltı işlemi yapılmadığını, şüphelilerin ifadelerine başvurulduğunu vurguladı ve yurt dışında olan ünlülerin döndüklerinde ifade vereceklerini söyledi.