Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    İstanbul’da tatil yapan ailenin restaurant sonrası zehirlenmesi trajediyle sonuçlandı: Anne ve iki çocuk hayatını kaybetti.

    İstanbul Fatih’teki bir otelde kalan Almanya’nın Hamburg kentinden gelen Böcek ailesi, yedikleri yemek sonrası rahatsızlandı. İki çocukları hayatını kaybederken, anne Çiğdem Böcek de hastanede yaşamını yitirdi. Baba Servet Böcek ise yoğun bakımda. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

    Bu haberin fotoğrafı yok

    İstanbul’da Gözyaşlarına Boğan Aile Trajedisi

    İstanbul’un Fatih ilçesinde yer alan bir otelde tatil yapan bir aile, yedikleri öğünden sonra acil bir durumla karşılaştı. Ortaköy’de yedikleri yemekte yaşanan şüphesi sebebiyle hastaneye kaldırılan Böcek ailesinin 2 çocuğu, maalesef hayatını kaybetti. Annenin tedavisi sürerken, bu sabah acı haber geldi; Çiğdem Böcek de yaşamını yitirdi.

    Almanya’dan İstanbul’a Tatil İçin Gelmişlerdi

    Almanya’nın Hamburg kentinden İstanbul’a tatil amacıyla gelen Böcek ailesi, gece saatlerinde rahatsızlandı ve hemen hastaneye sevk edildi. Zehirlenme ihtimali ile hastaneye götürülen dört kişilik aileden, iki küçük çocuk olan 3 yaşındaki Masal ve 6 yaşındaki Kadir, maalesef yaşam savaşını kaybetti. Bu sabah saatlerinde yoğun bakımda tedavi gören anne Çiğdem Böcek de hayata gözlerini yumdu. Baba Servet Böcek’in ise entübe edildiği bildirildi.

    Olayın Ardındaki Gerçekler Araştırılıyor

    Fatih’teki bu trajik olay, aileyi derin bir acıya soktu. Mide bulantısı ve kusma şikayetleri ile hastanelere kaldırılan Böcek ailesinin maruz kaldığı bu durumla ilgili soruşturma devam ediyor. Olayın detaylarına dair polis ekipleri, otelde ve yemekhanede incelemelerde bulunuyor.

    Bütün bu gelişmeler, tatilin hüzne dönüşmesine sebep olarak büyük bir üzüntü yarattı. Böcek ailesinin travması, sevinç dolu anların yerini kalp burkan anılara bırakmış oldu.