İSTANBUL, (DHA)-YENİDEN Refah Partisi İBB Başkan Adayı Mehmet Altınöz, İSTOÇ’u ziyaret etti. Altınöz, “Biz burada iş hacminin gelişmesi adına İBB Başkanı Adayı olarak hangi konularda destek vereceğimizi, başta başkanımız olmak üzere yönetim kuruluna iletmiş olduk. İnşallah yapılan ticaretler hayırlara vesile olsun” dedi.

Yeniden Refah Partisi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Altınöz, seçim çalışmaları kapsamında İSTOÇ’u ziyaret etti. Ayltınöz, İSTOÇ Yönetim Kurulu Başkanı Öner Yüksel'le görüştü. Ziyaretinden dolayı Altınöz’e teşekkür eden Yüksel, “Biz de başkanımıza bu nazik ziyaretinden dolayı teşekkür ederiz. Kendisine yeni görevinde başarılar diliyoruz. Yolları açık olsun” dedi.

“İSTOÇ İSTANBUL’UN EN BÜYÜK TİCARET MERKEZLERİNDEN BİR TANESİ”

Altınöz, “Burada İSTOÇ başkanımız Öner Yüksel olmak üzere yönetim kurulundaki arkadaşlarımızla birlikte bir ziyaret gerçekleştirerek, hasbihal ettik. İl başkanımız, Başakşehir Belediye Başkan Adayımız, Bağcılar Belediye Başkan Adayımız ve il yönetimimizden arkadaşlarımızla birlikte bu ziyaretimizi gerçekleştirdik. Başta bizim yönetimimizdeki arkadaşlarımız olmak üzere bu programa katılan tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Biraz önce başkanımız ticaret hacminin büyüklüğünden bahsetti. Burada 7 bin 200 iş yerinin olması gerçekten de buranın hacminin ne kadar büyük olacağını ortaya koyan bir rakam. Biz inşallah burada iş hacminin gelişmesi adına İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak hangi konularda destek vereceğimizi başta başkanımız olmak üzere yönetim kuruluna iletmiş olduk. İnşallah yapılan ticaretler hayırlara vesile olsun” diye konuştu.

Görüntü Dökümü:

Bakan Uraloğlu: Asla günü kurtarmaya yönelik işler yapmıyoruz Bakan Uraloğlu: Asla günü kurtarmaya yönelik işler yapmıyoruz

- Genel detaylar.

- Mehmet Altınöz röp.

-Öner Yüksek röp.