Baran AKKAYA/İSTANBUL ,(DHA)-BAŞAKŞEHİR'de 3 katlı binanın çatı katı alev alev yandı. Yangın itfaiye ekipleri tarafından kısa sürede söndürülürken yangın anları cep telefonu kamerasına yansıdı.

Yangın, saat 21.00 sıralarında henüz belirlenemeyen bir nedenle Altınşehir Mahallesi, Eşref Sokak'ta bulunan 3 katlı binanın çatı katında çıktı. Alevleri fark eden mahalle sakinlerinin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Yangın itfaiye ekipleri tarafından kısa sürede söndürülürken, olayda ölen yada yaralanan olmadı. Çatı katının alev alev yandığı anlar cep telefonuna yansıdı. Yaşananları anlatan Hayati Çakmak, "Balkona çıktım. 50 kişilik bir grup aşağı indi, dedim ne oluyor acaba? Deprem falan mı? Olacak diye. Sonra dumanlar çıkmaya başladı. Beyaz beyaz dumanlar, ondan sonra dumanlar siyahlaşmaya başladı. Tabi o sırada yangın olduğunu fark edince itfaiyeyi aradım, itfaiye geldi zaten. Müdahale etmeye başlamadan önce alevler yükseldi. Baya bir yükseldi alevler. Çatı katında, çatı katında çıktı yangın. Neden dolayı çıktığını bilmiyoruz. Aşırı derecede çocuk var evde" şeklinde konuştu.

Görüntü Dökümü

------------------------

Ekiplerin yangına müdahalesi(cep telefonu görüntüsü)

Çatı katının yanması (cep telefonu)

Olay yerine gelen ekiplerin çalışması

Mahalle sakini Hayati Çakmak ile röportaj

KÜTAHYA 3 aylık hamile Esra'yı öldüren eşi tutuklandı (VİDEO EKLENDİ) KÜTAHYA 3 aylık hamile Esra'yı öldüren eşi tutuklandı (VİDEO EKLENDİ)

Genel ve detaylar