Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İsrail Saldırısında Hayatını Kaybeden Anas al-Sharif’ten Son Sözler: “Gerçeği Aktarmaktan Vazgeçmedim”

İsrail saldırısında yaşamını yitiren Anas al-Sharif, hastanede paylaştığı son mesajında gerçeği aktarmaktan vazgeçmediğini ifade etti. Saldırıda al-Sharif’in yanı sıra Mohammed Qreiqeh ve diğer gazeteciler de hayatını kaybetti. Filistin’i “Müslümanların tacı” olarak tanımlayan al-Sharif, halkına vefalı kalmaları çağrısında bulundu.

İsrail saldırısında yaşamını yitiren Anas al-Sharif, hastanede paylaştığı son mesajında

İsrail Saldırısında Hayatını Kaybeden Gazeteci Anas al-Sharif’in Son Sözleri

İsrail’in gerçekleştirdiği bir hava saldırısında yaşamını yitiren gazeteci Anas al-Sharif, olaydan hemen sonra hastanede yaptığı paylaşımla son mesajını iletti. “Gerçeği sizlere aktarmaktan asla vazgeçmedim,” diyerek duyduğu kararlılığı vurguladı.

Saldırı, Gazze kentinde Şifa Hastanesi çevresinde yer alan gazetecilere ait bir çadıra yapıldı. Bu elim olayda, Anas al-Sharif’ın yanı sıra Mohammed Qreiqeh, kamera operatörleri Ibrahim Zaher, Mohammed Noufal ve Moamen Aliwa da hayatlarını kaybetti. Yaşam mücadelesi veren Anas al-Sharif, hastanede bulunduğu sırada sosyal medyadan yaptığı paylaşımında, “Bu sözlerim sizlere ulaşıyorsa, bilmeli ki İsrail sesimi kısma ve beni ortadan kaldırma çabasını cinayetle sonuçlandırdı. Allah biliyor, milli irademizin sesi olmak için varımı yoğumu ortaya koydum,” ifadelerine yer verdi.

Aynı zamanda Anas al-Sharif, Filistin’i “Müslümanların tacı” olarak tanımladı ve bu ülkede yaşayanlara “vefalı kalın” mesajını iletti.

Hayatına dair olan inancını da aktaran al-Sharif, kadere her zaman razı olduğunu dile getirerek, prensiplerinden son anına kadar asla ayrılmayacağını belirtti.