İsrail Askerleri El-Halil’de İki Çocuğu Darbetti, Tanıklar Gözaltına Alındıklarını Açıkladı

1 Min Read

İsrail Askerlerinden Çocuklara Sert Müdahale

Batı Şeria’nın El-Halil kentinde, İsrail askerlerinin iki çocuğa yönelik darp eylemi, güvenlik kameralarına yansıdı. Görgü tanıkları ise, söz konusu olayın ardından çocukların bilinmeyen bir yere götürüldüğünü aktardı.

Ateşkese Rağmen Devam Eden Saldırılar

Gazze Şeridi’nde devam eden ateşkese karşın, İsrail’in Filistinli sivillere özellikle çocuklara yönelik yasa dışı müdahale girişimleri sürmekte. El-Halil’deki olayda, İsrail işgal güçlerinin Adem Louay Racabi ve İbrahim Şakir Racabi isimli çocukları sert bir şekilde yerde sürüklediği ve darbettiği gözlemlendi.

Gözaltılar ve Gerilim Tırmanıyor

Bu tür olaylar, İsrail güçlerinin El-Halil çevresinde uzun süredir sürdürdüğü gece baskınları ve sık gözaltılarla artan gerilimin bir yansıması olarak değerlendiriliyor. Olayla ilgili henüz İsrailli yetkililerden bir açıklama gelmemiştir.

Bu Haberi Paylaş
Yorum yapılmamış

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version