Isparta’da pide salonunun deposunda çıkan yangın nedeniyle maddi hasar oluştu, şans eseri yaralanan olmadı.

1 Min Read

Isparta’da Deponun Yangını Korkuttu

Isparta’da bir pide salonunun deposunda çıkan yangın, çevre sakinlerini tedirgin etti. Yangında herhangi bir yaralanma yaşanmazken, işletmede ciddi maddi kayıplar meydana geldi.


Yangın, akşam saatlerinde Primehmet Mahallesi’nde, 1714 Sokak’ta bulunan bir pide salonunun deposunda patlak verdi. Alınan bilgilere göre, depoda yer alan kağıt tabakların nedensiz bir biçimde alevlenmesiyle yangın hızla yayıldı.


Alevleri gören çevredeki vatandaşlar durumu hemen yetkililere bildirdi. Olay yerine çok sayıda itfaiye, sağlık ve güvenlik ekibi gönderildi. İtfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesi sayesinde yangın kısa sürede kontrol altına alındı. Neyse ki, yangın sırasında can kaybı ya da yaralanma gerçekleşmedi. Ancak, işletmenin maddi hasar gördüğü ifade ediliyor. Olayla ilgili olarak soruşturma başlatıldığı belirtildi.

Share This Article
Leave a review

Leave a Review

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version