Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Isparta’da Kamyonet ile Motosiklet Çarpıştı: İki Kişi Yaralandı

    Isparta’nın Şarkikaraağaç ilçesinde bir kamyonet ile motosikletin çarpışması sonucu Nihat C. ve yolcu Süleyman E. D. yaralandı. Olayın ardından sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırılan yaralıların durumunu iyi. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

    Isparta'nın Şarkikaraağaç ilçesinde bir kamyonet ile motosikletin çarpışması sonucu Nihat

    Kaza Şarkikaraağaç’ta Gerçekleşti

    Isparta’nın Şarkikaraağaç ilçesinde meydana gelen trafik kazasında bir kamyonet ile motosiklet çarpıştı. Kaza sonucunda motosikletin sürücüsü ve bir yolcusu yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

    Detaylar Ortaya Çıktı

    Olay, Aşağıkale Mahallesi’ndeki 101. Çevre Yolu Caddesi’ndeki Total kavşağında gerçekleşti. Başka bir deyişle, Veli Ş. yönetimindeki 15 SF 125 plakalı kamyonet ile Nihat C. tarafından kullanılan 15 RA 342 plakalı motosiklet çarpıştı. Çarpışmanın ardından motosiklet sürücüsü Nihat C. ve yolcu konumundaki Süleyman E. D. yaralandı.

    Kaza anı çevrede bulunan vatandaşlar tarafından hemen yetkililere bildirildi. Kısa süre içinde olay yerine ulaşan sağlık ekipleri, yaralılara müdahale etti. İlk müdahalelerinin ardından yaralılar, ambulansla Şarkikaraağaç Devlet Hastanesi’ne gönderildi. Yaralıların sağlık durumu stabil olup, hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldığı bildirildi.