İsmet İnönü Spor Tesisi Yenilendi, Beşiktaş’ta Spor Erişimi Artıyor

2 Min Read

İsmet İnönü Spor Tesisi Yenilendi

Beşiktaş Belediyesi, İsmet İnönü Spor Tesisi’ni modern bir zeminle yenileyerek hizmete sundu. Açılış töreninde Beşiktaş Belediye Başkan Vekili Rasim Şişman, sporu herkes için ulaşılabilir hale getirmeyi hedeflediklerini belirtti. “Spor, sadece belirli bir grup için değil, herkesin yararlanabileceği bir hak olmalıdır” dedi.

Malzeme Dağıtım Projesi

Tesisin açılışında Beşiktaş Belediye Başkan Vekili Rasim Şişman, İstanbul Büyükşehir Belediyesi iş birliğiyle gerçekleştirilen yeniliklerin önemine dikkat çekti. Törende, Beşiktaş ilçesinde aktif olan 21 amatör spor kulübüne spor malzemeleri dağıtıldı. Ayrıca, spor malzemelerinin Türkiye genelindeki 1,500 amatör kulübe ulaştırılacağı belirtildi; projeye dahil edilen toplam malzeme sayısı ise 204 bin 12 olarak açıklandı.

Sporun Erişilebilirliğine Vurgu

Açılışta yaptığı konuşmada Şişman, Beşiktaş’ın sokaklarındaki mücadele ve kardeşlik ruhunu vurgulayarak, sporun her birey için erişilebilir olması gerektiğine dikkat çekti. “Bu şehirde hiç kimse ‘Ben de yapmak isterdim ama imkanım yoktu’ dememeli. Bu amaçla çalışıyoruz” diyen Şişman, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkürlerini iletti. Amatör spor kulüplerine, gençlere ve çocuklara daha fazla spor imkanı sunmak için çalıştıklarını belirtti.

Yeni Tesis, Yeni Başlangıçlar

Şişman, yeni tesisin Beşiktaş, İstanbul ve spor tutkunları için hayırlı olmasını diledi. Açılış sonrası sahaya çıkacak olan Levent Spor Kulübü ve Tekirdağspor’un sporcularına başarı dileklerini iletti. Beşiktaş olarak, sporu bir yaşam kültürü haline getirme konusunda kararlılıklarını sürdüreceklerini ifade etti.

Bu Haberi Paylaş
Yorum yapılmamış

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version