İskenderun’da Suç Kaydı Olan 8 Kişi Ekipler Tarafından Yakalandı

Editör
1 Min Read

İskenderun’da Suçlulara Operasyon

Hatay’ın İskenderun ilçesinde, çeşitli suçlardan dolayı aranan 8 kişi güvenlik güçleri tarafından yakalandı. Bu şahıslardan 3’ü adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Emniyet Müdürlükleri Çalışmalarını Sürdürüyor

Hatay İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, İskenderun’da aranan şahısların yakalanmasına yönelik yoğun bir çalışma gerçekleştirdi. Yapılan operasyon sonucunda, bir bina içinde saklanan eşyalarla ilgili hırsızlık suçundan 2 yıl 1 ay hapis cezasına çarptırılan Y.C., 4 yıl 2 ay hapis cezası bulunan H.A., Kocatepe Mahallesi’nde genel güvenliğe kasten zarar verme ve ateşli silahlarla mala zarar verme olaylarıyla ilgili olarak aranan M.G., T.K., O.K., K.A., Z.K. ve B.C. isimli şahıslar da yakalanarak gözaltına alındı.

Silah ve Mühimmat Ele Geçirildi

Gerçekleştirilen aramalarda, 2 adet ruhsatsız tabanca, 80 adet 9 mm fişek ve 12 adet tüfek fişeği gibi mühimmatlar ele geçirildi.

Adli Süreç Başladı

Şahıslar, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. H.A., Y.C. ve M.G., mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderilirken, diğer şahıslar adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Bu operasyon, suçla mücadele kapsamında önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.

Bu Haberi Paylaş
Yorum yapılmamış