Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    İskenderun’da, 600 Yataklı Devlet Hastanesi’nin İnşaat Çalışmaları Devam Ediyor

    İskenderun’da yapımı devam eden 600 yataklı devlet hastanesini ziyaret eden Hatay Valisi Mustafa Masatlı, sağlık altyapısının güçlenmesinin önemine dikkat çekti. Masatlı, sağlık yatırımlarının bölgedeki yaşam kalitesini artıracağını belirtti.

    İskenderun'da yapımı devam eden 600 yataklı devlet hastanesini ziyaret eden

    İskenderun’da Yeni Devlet Hastanesi Yapımı Devam Ediyor

    Hatay’ın İskenderun ilçesinde yapım aşamasında olan 600 yatak kapasiteli devlet hastanesi için çalışmalar hızla ilerliyor. Vali Mustafa Masatlı, proje alanında yaptığı incelemelerde, bu tür sağlık yatırımlarının vatandaşlara modern ve kapsamlı hizmet sunma potansiyelinin bölgeye kuvvetli bir sağlık altyapısı kazandıracağını ifade etti.

    Sağlık Altyapısında İyileşmeler Yaşanıyor

    Asrın felaketi sonrası Hatay’da, sağlık altyapısının güçlendirilmesine yönelik adımlar atılmaya devam ediyor. İl genelindeki 16 ilçede yeni sağlık merkezlerinin inşası sürerken, Vali Masatlı, İskenderun 600 Yataklı Devlet Hastanesi ile Aşkarbeyli Mahallesi’ndeki 16 Nolu Aile Sağlığı Merkezi ve Denizciler Mahallesi’ndeki Aile Sağlığı Merkezi’nde detaylı incelemeler gerçekleştirdi.

    Yaptığı ziyaretlerde, ilgili yetkililerden projelerin son durumu hakkında bilgi alan Vali Masatlı, sağlık yatırımlarının toplumun yaşam kalitesini artırmadaki kritik rolünü vurgulayarak, bu çalışmalara verdiği önemin altını çizdi.